Βιογραφικό

Ο Καραγιώργος Γεώργιος γεννήθηκε στις 31 Αυγούστου το 1983 στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών με ειδικότητα την Ιστιοπλοΐα.
 
Η πρώτη του επαφή με την ιστιοσανίδα ήταν στην ηλικία των 15 ετών όπου αν και ο τόπος διαμονής του ήταν μακριά από την θάλασσα ,αυτό δεν τον εμπόδισε να βρίσκεται κάθε μέρα στο νερό και να προπονείται σκληρά ανεξαρτήτως συνθηκών.Τα 15 χρόνια της αθλητικής του πορείας από το 1998 εως και το 2013 ως μέλος των Εθνικών ομάδων Παίδων, Νέων και Αντρών έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις και μετάλλια σε Πανελλήνιο , Βαλκανικό , Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα έχει συνεργαστεί με κάποιους από τους σημαντικότερους αθλητές του αθλήματος όπως ο Νίκος Κακλαμανάκης ,Βύρωνας Κοκκαλάνης , Michael Gebhardt (USA) , Gal Fridman (ISR) , Fabian Heidegger (ITA) , Nimrod Mashiah (ISR), Τοni Wilheim (GER)
Σημαντικός σταθμός στην καριέρα του ήταν η επιλογή του (σε ηλικία 17 ετών) από τον Ολυμπιονίκη Νίκο Κακλαμανάκη , ως Training Partner του, για την προετοιμασία του σε Ελλάδα και Αυστραλία ενόψει της Ολυμπιάδας του Sydney το 2000 και στην συνέχεια για την Ολυμπιακή του προετοιμασία για την περίοδο 2001 - 2002, για την Ολυμπιάδα της Αθήνας το 2004. Συνεργάστηκε από το 2002 μέχρι και σήμερα με τον Gal Fridman, Χρυσό Ολυμπιονίκη στην Αθήνα το 2004 . Το 2016 ήταν προπονητής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομαδας Rs:x στην Ολυμπιαδα του Ριο και προπονητής του 5ου Ολυμπιονική Βυρωνα Κοκκαλάνη.
Σήμερα, παράλληλα με την αθλητική του δραστηριότητα, θέλει να μεταδώσει τις επιστημονικές και αθλητικές του γνώσεις, σε άτομα και σε αθλητές,κάθε ηλικίας, που αναζητούν τα μυστικά της ιστιοπλοΐας και ιδιαίτερα της ιστιοσανίδας.

photo gia bio